Spectaculair actie-aanbod op de GRS Februaribeurs

Spectaculair actie-aanbod op de GRS Februaribeurs

De GRS Februaribeurs, die plaatsvond op 7 en 8 februari, bracht niet alleen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerst- en sfeerartikelen, maar verraste ook met enkele opvallende initiatieven en aanbiedingen die de interesse wekten.

Naast het uitgebreide assortiment aan innovatieve producten werden bezoekers verrast door een scala aan spectaculaire aanbiedingen. Een opvallend initiatief was de lancering van de Volume Stunt, een nieuwe collectieve actie waarbij een speciaal geselecteerd artikel tegen een stuntprijs beschikbaar werd gesteld, mits een minimale collectieve oplage van 5000 stuks werd gehaald. Het succes van deze actie overtrof alle verwachtingen, aangezien de gestelde oplage ruimschoots werd overschreden. Bovendien waren er volop andere aantrekkelijke aanbiedingen, waaronder Volume Stapelen acties, Beursknallers en overige Beursactie met een breed scala aan producten voor het najaar- en kerst.

Tijdens de beurs werd ook een van de nieuwste diensten van GRS gepresenteerd: GroenGRSweb.com. Deze groene webshop, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Plantion, stelt leden in staat om rechtstreeks bij kwekers te bestellen tegen een lage commissie en met vele voordelen van directe kwekersinkoop.

Bovendien werd de 'Meest inspirerende stand' award uitgereikt aan 'Spaas Kaarsen', die indruk maakte met hun nieuwe verhaal, logo, huisstijl en verpakkingen. Hun fraaie stand straalde de vernieuwde look en feel perfect uit, waardoor ze terecht erkenning kregen voor hun toewijding aan creativiteit en innovatie.

Met een hoge opkomst van bezoekers was de GRS Februaribeurs een groot succes voor zowel deelnemers als bezoekers. De volgende GRS-huisbeurs staat gepland op 26 en 27 juni aanstaande.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: