GRS presenteert GroenGRSweb.com: de Groene Webshop voor GRS-leden

GRS presenteert GroenGRSweb.com: de Groene Webshop voor GRS-leden

Sinds januari van dit jaar biedt GRS Inkoop een innovatieve webshop aan, waarmee GRS-leden rechtstreeks bij kwekers kunnen bestellen tegen een lage commissie. Deze webshop is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Plantion en is speciaal ontworpen om GRS-leden te ondersteunen bij hun dagelijkse groene inkopen.

De mogelijkheid om rechtstreeks bij de kweker te bestellen, zorgt voor een efficiënte aanvulling van de folderkarren met producten die rechtstreeks van de kwekers komen. Dit biedt niet alleen kostenvoordelen, maar garandeert ook de versheid en kwaliteit van de producten.

GroenGRSweb.com biedt een breed scala aan producten, variërend van snijbloemen en kamerplanten tot seizoensplanten, waardoor leden hun assortiment eenvoudig kunnen aanvullen. De webshop hanteert een transparant prijsbeleid met lage commissies, wat zorgt voor duidelijkheid en eerlijkheid in de kosten. Bovendien hebben leden de keuze tussen directe inkoop via KOA (Kopen Op Afstand) of via de cash & carry, afhankelijk van hun voorkeur.

Sinds de lancering heeft de webshop een vliegende start gemaakt. Deelnemers aan de folders hebben, naast hun actieplanten, al veel extra planten aangeschaft via GroenGRSweb.com. De directe handel van kwekers met volle cc-karren blijkt dus bijzonder populair te zijn, en ook de Belgische leden hebben de weg naar de webshop gevonden en maken volop gebruik van de voordelen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: