Marktleider in aantal en volume op de tuinmarkt in de Benelux

Ruim 120 Nederlandse en Belgische tuincentra vormen de drijvende kracht achter GRS Retail B.V., een onderneming die op het gebied van inkoop, logistiek, automatisering en verkoop marktleider is in aantal en volume op de tuinmarkt in de Benelux. Door samen te werken kunnen alle aspecten van de bedrijfsvoering binnen een tuincentrum zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Dat betekent meer omzet, een betere marge en lagere kosten voor nu en straks. Kortom: wij helpen ondernemers een beter en duurzaam rendement te realiseren.

 

Unieke kickbackregeling

De prestaties worden geleverd door de ondernemer, en prestaties moeten worden beloond. Daarom hebben we een unieke kick-back regeling: over het gerealiseerde inkoopvolume ontvangen aangesloten ondernemers stevige bonussen. Aangesloten zijn bij GRS Retail loont dus door te kunnen profiteren van alle gebundelde krachten maar ook direct in geldelijke zin.

 

Tuincentrum van de toekomst

GRS Retail werkt continu aan vernieuwingen die passen bij de dynamiek van de retail. Zo bouwen we samen met ondernemers en leveranciers aan het tuincentrum van de toekomst.