Vrijheid van ondernemerschap

Wil je profiteren van alle voordelen van een samenwerking met een grote organisatie, maar wel de volledige vrijheid behouden om te ondernemen zoals jij dat wilt? Dan is GRS Retail dé partij voor jou!

Wij geloven in lokaal ondernemerschap

De dienstverlening van GRS Retail is er volledig op gericht om de eigen identiteit van de ondernemer [het lokale ondernemerschap] te onderstrepen en versterken. We bieden je alle vrijheid om je eigen koers te kiezen en je te onderscheiden in de markt. Door te communiceren met de middelen die bij jouw tuincentrum passen en met een huisstijl die uitstraalt waar jij voor staat. We willen immers niets liever dan dat jouw tuincentrum voor de consument de local hero is en blijft. Tegelijkertijd wordt je door GRS Retail volledig ontzorgd. Je hoeft niet alles zelf uit te denken en te organiseren, maar kunt dat aan ons overlaten.

Ieder zijn eigen marketingcampagne

Onze marketingcampagne is een uitstekend voorbeeld van de combinatie van vrijheid & ontzorgen die GRS Retail haar leden biedt.

 

Onze online marketingomgeving laat op individueel niveau zien welke mix van marketingmiddelen bij ieder van onze tuincentra past. Op basis van individuele gegevens zoals het verzorgingsgebied en aantal emailadressen, geeft de interactieve online tool persoonlijk advies voor een passende campagne. Hierbij is zelfs direct inzichtelijk welke kosten je maandelijks moet incalculeren voor marketing.

 

Alle marketingpakketten zijn als losse modules af te nemen, waardoor je zelf de ideale mix kunt kiezen voor jouw marktgebied en budget. Binnen de online marketingomgeving kun je de modules eenvoudig aan of uit zetten. Je betaalt slechts voor datgene dat je bij ons afneemt.

 

We geloven heilig in lokaal ondernemerschap. Daarom hebben we de afgelopen jaren sterk ingezet op het ondersteunen van de lokale marketingactiviteiten. Dat betekent veel mogelijkheden om de campagne af te stemmen op de ‘couleure locale’ van het tuincentrum. Zo kun je de marketingmiddelen zelf de juiste toon geven door de focus te leggen op het groen of juist op sfeer en inspiratie. Daarnaast kun je middels ons unieke Promotie on Demand systeem zelf de looptijd van je folder bepalen, eigen teksten invoeren en prijzen wijzigen. Alle marketingmiddelen worden bovendien automatisch opgemaakt in je eigen huisstijl.

 

Onze marketingafdeling kan naast de marketingcampagne ook diverse reclame-uitingen op maat verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de tuinbranche begrijpen we je wensen beter dan elk willekeurig ander reclamebureau. Daarnaast beschikken we over een beeldbank met bijna 40.000 branche gerelateerde beelden. We werken op een persoonlijke en laagdrempelige manier en als lid van GRS Retail profiteer je van uiterst concurrerende uurtarieven.

 

Gratis kant-en-klare huisstijl zonder verplichtingen

Een goede huisstijl draagt bij aan de boodschap die je wilt uitdragen naar je klanten. En het helpt om een professioneel en rustig winkelbeeld neer te zetten, van folder tot koofbord.

Maar een goed doordachte uitstraling vraagt veel tijd en aandacht, en vaak ook geld. Wil je daarover geen hoofdbrekens hebben dan is binnen het basispakket van de GRS Retail marketingcampagne het gratis huisstijlboek 'Groen Expert' voor iedereen beschikbaar!

 

In dit vernieuwde huisstijlboek is alles wat je in en rond je winkel nodig hebt voor je uitgewerkt. En uiteraard kunnen we deze huisstijl verwerken in onze andere marketingproducten zoals folders, nieuwsbrieven en sociale media.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag het huisstijlboek dan hieronder op. 

 

 

     

Aanvragen Groen Expert huisstijlboek

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons Groen Expert huisstijlboek, vraag het dan hier op.
Vul je gegevens hieronder in, dan sturen we je het huisstijlboek zo snel mogelijk toe.

 

Velden met * zijn verplicht.