Tuincentrum De Bruin Tuin en Thuis sluit aan bij GRS Retail!

Tuincentrum De Bruin Tuin en Thuis sluit aan bij GRS Retail!

"Op 1 januari verwelkomde GRS Retail het familiebedrijf Tuincentrum De Bruin Tuin en Thuis in de organisatie! 'We zijn heel trots dat deze ondernemers ons het vertrouwen hebben gegeven om te gaan samenwerken."

Tuincentrum De Bruin Tuin en Thuis heeft zijn oorsprong in 1947 als hoveniersbedrijf. In 1974 namen Aalt de Bruin en zijn broer Kees het stokje over van hun ouders, en in de late jaren '80 introduceerden ze het tuincentrum, dat gestaag werd uitgebreid. Onlangs is besloten om het hoveniersbedrijf volledig te integreren in het tuincentrum, aangezien Kees de Bruin, die het hoveniersbedrijf leidde, afscheid neemt. De 3e generatie, vertegenwoordigd door de zonen Anton en Benjamin, werken ook al enige tijd in het familiebedrijf.

Met een divers aanbod onderscheidt De Bruin Tuin en Thuis zich vooral door servicegerichtheid en diepgaande kennis van groen. Hoewel het assortiment breed is, ligt de focus minder op bestrating, hout en tuinmeubels. Daarnaast hebben de zonen van Aalt, Anton en Benjamin, hun eigen onderneming 'Kunstgras Gigant Eemnes', waar vooral Benjamin zijn expertise inbrengt. De klantenkring van het tuincentrum is divers, een breed publiek dat aandacht waardeert voor kwaliteit en groenkennis.

Met de overstap van Prickels naar GRS Retail zien Aalt, Anton en Benjamin voordelen in de  uitgebreide ondersteuning op het gebied van automatisering, inkoop, winkelinrichting et cetera. Ze zijn ook bijzonder enthousiast over het ruime aanbod aan voorkeursleveranciers dat GRS Retail te bieden heeft. Ook marketing staat hoog op de agenda aangezien ze daar een inhaalslag te maken hebben.

De Bruin Tuin en Thuis hoopt door de samenwerking met GRS Retail de winkel naar een hoger niveau te tillen. Ze zien de samenwerking als toekomstbestendig met de focus op vernieuwing en groei.

GRS Retail en het team van De Bruin Tuin en Thuis hopen op een bloeiende samenwerking!

Kijk ook eens naar de volgende berichten: