GroenRijk wint opnieuw de Beste Folder Awards 2024

GroenRijk wint opnieuw de Beste Folder Awards 2024

Tijdens de prestigieuze consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' op 21 mei jl. in Amersfoort heeft GroenRijk opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen. Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.

De Beste Folder Awards is een jaarlijks evenement waarbij consumenten hun favoriete folders beoordelen. Dit jaar hebben meer dan 3700 consumenten hun stem uitgebracht. De GroenRijk folder, zowel in papieren vorm als online, ontving uitmuntende waarderingen op alle vlakken. Het marketingteam van GroenRijk is bijzonder trots op deze erkenning, die het resultaat is van intensieve inspanningen.

Een bijzondere prestatie is dat de GroenRijk folder ook nog eens 2e overall is geworden, zowel met de papieren als de online folder. Hiermee heeft GroenRijk Kruidvat, dat op beide vlakken 3e werd, achter zich gelaten. Albert Heijn won de 1e prijs voor de online folder en Dirk voor de papieren folder.

Het 'Beste Folder Awards 2024-logo' wordt met trots getoond op alle papieren en online folders van GroenRijk als symbool van de voortdurende inzet om consumenten te informeren en inspireren.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: