Terugblik Septemberbeurs 2019

Terugblik Septemberbeurs 2019

Op 11 en 12 september vond onze GRS Septemberbeurs plaats in het Plantarium Gebouw in Hazerswoude. Samen met onze leden en leveranciers hebben we er weer een geslaagd evenement van gemaakt. Bij de stand van GRS Retail hebben we veel van onze leden mogen verwelkomen voor een gezellig gesprek, maar vooral ook voor de Marketingcampagne van 2020 #MIJNGROEN. Hiervoor was uiteraard alle informatie beschikbaar, maar konden ook de artikelen worden bekeken en ingekocht. 


De Septemberbeurs zelf stond weer vol met nieuw assortiment, voornamelijk gericht op het voorjaar van 2020. Naast de reguliere beursacties van de leveranciers en de beursknallers in de corridor, waren er ook weer nieuwe collectieve inkoopacties op de beurs te vinden. Waaronder diverse Volume Stapelen acties en nieuwe Tenders met hydrokorrels en visvoer. Acties waarbij we met elkaar de inkoopkracht van het collectief nog beter benutten. 


Uiteraard werd ook op deze beurs gestemd op de ‘Meest spraakmakende’ stand. De meeste stemmen gingen naar de stand van Ter Steege, die werd beloond met een mooie ‘award’! 


De eerste beursdag hebben we gezellig met elkaar afgesloten met een gezellige en ongedwongen borrel voor zowel tuincentra als leveranciers op het horecaplein.


We danken iedereen hartelijk voor zijn aanwezigheid op de beurs. Onze volgende beurs, de Novemberbeurs is gepland op 13 en 14 november.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: