GroenRijk wint opnieuw de Beste Folder Awards voor zowel papier als online!

GroenRijk wint opnieuw de Beste Folder Awards voor zowel papier als online!

GroenRijk heeft opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen tijdens de prestigieuze consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards' 2023 in Maarssen. Zowel de papieren- als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. In het juryrapport werd de GroenRijk folder gekenmerkt als: ‘duidelijke folder met aantrekkelijke fotografie’.

De Beste Folder Awards is een jaarlijks evenement waarbij consumenten hun favoriete folders beoordelen. Dit jaar hebben meer dan 94.000 consumenten hun stem uitgebracht. De GroenRijk folder, zowel in papieren vorm als online, ontving uitmuntende waarderingen op alle vlakken.

Het marketingteam van GroenRijk is uitermate trots op deze bijzondere erkenning, die het resultaat is van intensieve inspanningen. Sinds 2019 is GroenRijk druk bezig met het ontwikkelen van een verbeterde online marketingcampagne. Het simpelweg digitaliseren van de fysieke folder is in de praktijk namelijk niet de oplossing, daar komt veel meer bij kijken. Het GroenRijk team blijft dan ook voortdurend werken aan het verbeteren van de folder, waarbij inspiratie, groenspecialisme en prijscommunicatie scherp in het oog worden gehouden.

De ruime meerderheid van de folderlezers, zowel op papier als online, beschouwt de aanbiedingen als het belangrijkste aspect in een folder. Daarnaast werden overzichtelijkheid en opmaak als de meest genoemde redenen genoemd. GroenRijk heeft duidelijk goed ingespeeld op deze behoeften.

GroenRijk blijft zich inzetten om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden.