Maak een feestje in je tuin!

Maak een feestje in je tuin!

Van 12 tot en met 18 april introduceert GroenRijk, in samenwerking met kwekerij Wouter en Bloemenbureau Holland, een campagne ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Festival Colours. Met deze campagne wordt de consument gestimuleerd meer perkgoed van Festival Colours te kopen in week 15. Op vertoon van de Groenkaart, dé klantenkaart van GroenRijk, ontvangt de consument bij aankoop van 2 hangpotten óf 1 tray perkgoed van Festival Colours, een gratis flacon Pokon terras- en balkonplantenvoeding t.w.v. 4,99! En Pokon zorgt ervoor dat de consument extra lang kan genieten van deze rijkbloeiende perkplanten van Festival Colours!

Van grauw naar groen
GroenRijk vindt het belangrijk om te laten zien wat je kunt doen met planten. Je creëert eenvoudig een gezellige, groene sfeer op je terras of balkon. Het leuke is dat elk seizoen zijn eigen groentoppers heeft die kleur geven aan de tijd van het jaar. Dat geeft een prachtige variatie en tovert een grauwe omgeving om in een groene en kleurrijke buitenplek!

Publiciteit
Grote kans dat je binnenkort deze campagne in de media terugziet- of hoort. Via diverse kanalen van Mooiwatplantendoen.nl en GroenRijk (sociale media en radio) worden consumenten geactiveerd om meer buitenplanten te kopen. En ook op de winkelvloer wordt het aanbod via diverse communicatiemiddelen gecommuniceerd.

Bron: GroenRijk