Groencentrum Witmarsum sluit aan bij GRS Retail!

Groencentrum Witmarsum sluit aan bij GRS Retail!

Op 1 april verwelkomt GRS Retail Groencentrum Witmarsum als 123e lid bij de organisatie!

 “We zijn heel trots dat deze ondernemers ons het vertrouwen hebben gegeven om te gaan samenwerken. Met Groencentrum Witmarsum hebben we onze club uit kunnen breiden met een vooruitstrevend tuincentrum in Friesland, dat is gehecht aan hun eigen identiteit” aldus acquisitiemanager Bram Pieters. De focus op die eigen identiteit is een van de speerpunten van GRS Retail. Directeur Roy Noordhoek: “We geloven heilig in het lokale ondernemerschap. Juist  in  de  tuincentrumbranche  kunnen  bedrijven  middels  een  eigen  gezicht  namelijk de harten  van  consumenten  stelen. Ondernemers kennen hun lokale markt en bepalen daarom zelf hoe zij onze tools inzetten.”

 

Met de overstap van Prickels naar GRS Retail kunnen Sander en Johanneke profiteren van ondersteuning op het gebied van automatisering, marketing en inkoop. Ze hopen vooral voordeel te halen uit het complete CAB met daarin alle gegevens van de voorkeursleveranciers. De benchmark biedt ze bovendien de mogelijkheid voor een goed vergelijk met de vele collega tuincentra binnen de organisatie.

 

 Ook de marketingcampagne spreekt ze erg aan. GRS Retail introduceerde dit jaar een campagne met veel keuzevrijheid. Ondernemers staan zelf aan het roer en beslissen welk onderdeel van de campagne voor hen van toegevoegde waarde is. Ze kunnen zich volledig laten ontzorgen op marketinggebied, of kiezen voor diverse bouwstenen waarmee ze zelf aan de slag gaan. Voor Tuincentrum Witmarsum ligt de meerwaarde vooral in de content voor social media. “Dankzij de mooie en vernieuwende uitstraling hiervan, kunnen we onze klanten laten zien dat we volop in beweging blijven” aldus Johanneke.

 

GRS Retail en het team van Groencentrum Witmarsum hopen op een bloeiende samenwerking.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Life & Garden stapt over naar GRS Retail
GRS Retail in Tuinzaken