Medewerkersevent de Fruithof en Moerings

Medewerkersevent de Fruithof en Moerings

Leerzaam Medewerkers event voor tuincentra GRS Retail en GroenRijk bij De Fruithof en Moerings

Op 19 februari j.l. organiseerde GRS Retail samen met GroenRijk een event voor de groen-medewerkers van de aangesloten tuincentra. Een uitgelezen moment om de medewerkers binnen hun specialisme te voeden met interessante en leerzame informatie. Op hun beurt kunnen de medewerkers de klanten daardoor nóg beter informeren en enthousiasmeren.

 

De groep van zo’n 40 enthousiaste deelnemers was afwisselend te gast bij Kwekerij De Fruithof en Waterplantenkwekerij Ronald Moerings.

 

Tijdens het bezoek aan Kwekerij De Fruithof werden de deelnemers getrakteerd op een boeiend verhaal van Wim Kersten en Jan van Walsem over snoeien, assortimenten en nieuwigheden. Uiteraard ontbrak ook een rondleiding door de kwekerij niet aan het programma. Om zelf ook wat praktijkervaring op te doen, mochten de deelnemers onder goedkeurend oog van Wim, zelf aan de slag met het snoeien van fruitbomen op de kwekerij!

 

Bij Waterplantenkwekerij Moerings was het woord aan René Verspui, die de deelnemers op commerciële wijze informeerde over de waterplantentafels en hun opbouw. Ter ondersteuning hiervan werden diverse presentatiemogelijkheden bekeken, die eenvoudig op de winkelvloer kunnen worden toegepast. Dolf Verbakel nam het stokje van René over met een rondleiding door het bedrijf waarbij hij vertelde over de historie én natuurlijk de toekomst.

 

Met dank aan de inzet van de beide kwekerijen, hebben de medewerkers een boeiende en leerzame dag gehad.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: