Stek Overvecht en Tuincentrum Natuurlijk Tilburg sluiten aan bij GRS Retail

Stek Overvecht en Tuincentrum Natuurlijk Tilburg sluiten aan bij GRS Retail

Vanaf april mogen we twee nieuwe tuincentra bij GRS Retail verwelkomen. En daar zijn we natuurlijk erg trots op!

De nieuwe leden, Stek Overvecht en Tuincentrum Natuurlijk Tilburg, zijn beide vestigingen van Sjaak en Nel van Engelen die met Tuincentrum Boxtel al een aantal jaar trouw lid van GRS Retail zijn. De beide vestigingen zullen in april hun deuren openen.

 

Tuincentrum Natuurlijk Tilburg

Tuincentrum Natuurlijk Tilburg gaat zich vestigen in het vroegere flilaal van Overvecht. Sjaak heeft dit filiaal in het verleden opgezet en nu de kans aangegrepen om er een nieuw tuincentrum te vestigen. Het tuincentrum krijgt een oppervlakte van 3.200 m2 met daarnaast een dierenwinkel van 1.500 m2. Voor de consument zullen het tuincentrum en de dierenwinkel 1 geheel gaan vormen. 

 

Stek Overvecht

Het tweede nieuwe tuincentrum gaat draaien onder de naam Stek Overvecht. Deze naam is gekozen vanwege de toepasselijke betekenis van het woord stek. Een stek is immers nog in wording en moet groeien, evenals het tuincentrum zelf. Stek Overvecht wordt als pop-up tuincentrum gevestigd in het voormalige pand van Tuincentrum Overvecht. Stek Overvecht zal van het pand 3.000 m2 in gebruik nemen, de overige ruimte wordt ingevuld door een Tuinmeubel Outletstore. In de kerstperiode zal Sjaak zo'n 500 m2 van deze ruimte gebruiken voor de kerstshow.

 

Ook vanaf deze plek wensen we Sjaak en Nel veel succes met hun nieuwe vestigingen. We hopen op een verdere vruchtbare samenwerking!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Medewerkersevent de Fruithof en Moerings
Geslaagde Februaribeurs