Geslaagde Februaribeurs

Geslaagde Februaribeurs

Op 10 en 11 februari jl. heeft de Februaribeurs van GRS plaats gevonden in het Plantarium Gebouw. Een mooie sfeervolle beurs, met aanbod en inspiratie voor najaar en kerst, waar de bezoekers o.a. konden profiteren van hoge kortingen op de collectieve inkoopacties.


Voor het 2e jaar op rij werd de najaars/kerstbeurs in februari georganiseerd, wat heel goed is ontvangen door de leden van GRS Retail en GroenRijk. Met de Kerst van 2019 nog vers in het geheugen konden de GRS leden hun inkopen doen voor 2020 op de verschillende leveranciersstands. De leveranciers hadden hun best weer gedaan om het assortiment op aantrekkelijke wijze te presenteren, inclusief mooie beursacties.


Op het (actie)plein werden veel verschillende collectieve inkoopacties aangeboden, waaronder een zeer aantrekkelijk Volume Stapelen aanbod, met prijzen scherper dan ooit! Daarnaast kon men het ontvangen inladingsvoorstel voor de tender met vogelvoer bevestigen of aanpassen.


Tevens was er een presentatie met duurzame producten of concepten van de voorkeursleveranciers die op de beurs stonden. De bezoekers konden hun stem uitbrengen voor 1 van deze initiatieven. De firma Sfeerpunt kwam met een grote meerderheid van stemmen als winnaar uit de bus. Zij presenteerden hun duurzame ‘Gustainable collection 2020'. De Gustainable collection is gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen en 100% gerecycled papier. De award voor de 'Meest duurzame ontwikkeling' werd met veel trots door Sfeerpunt in ontvangst genomen.


Kortom, wederom een zeer geslaagde beurs voor zowel leden als leveranciers, met hoge bezoekersaantallen.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: